Sitemizde aramak istediğiniz konuyu

DiniErk - Doğru Dini Bilgi

Başkale İlçe Müftüsü Cübbesini Giydi


Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Başkale İlçe Müftülüğüne atanan İbrahim Demir'e cübbe ve sarık giydirerek yeni görevinde başarılar diledi.
Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Başkale İlçe Müftülüğüne atanan İbrahim Demir’e cübbe ve sarık giydirerek yeni görevinde başarılar diledi.
İl Müftüsü Şık, cübbe giydirme esnasında yaptığı konuşmada, yeni ilçe müftüsünün dini hizmetlerde önemli bir rol üstleneceğini belirtti. İbrahim Demir, yeni görevinde Başkale halkına en iyi hizmeti sunma kararlılığında olduğunu ifade etti.

Müftü İbrahim Demir Kimdir
01.03.1983 Yılında Nevşehir Merkezde dünyaya gelen İbrahim Demir İlkokulu Cumhuriyet İlkokulunda okudu. Ortaokul ve Liseyi Nevşehir İmam Hatip Lisesi’nde bitirdi. 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Bolu ili Göynük İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2013 ila 2018 yılları arasında KKTC İskele bölgesinde Din Görevlisi olarak beş yıl görev yaptı. 2019 yılında Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezinde İhtisas eğitimine başladı. 2022 yılında eğitimini başarıyla tamamlayarak aynı yıl Vaiz olarak Çankırı İli Bayramören İlçesine naklen atandı. 2024 yılında yapılan İlçe Müftülüğü Sınavında başarılı olarak 06.09.2024 tarihinde Başkale İlçe Müftüsü olarak atandı. Müftümüz evli ve üç çocuk babasıdır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
*Yorumlar Editör tarafından incelenmekte olup, spam mesajlar dikkate alınmaz. Engellenir.*